Advertisement

Απεργία Υγειονομικών : Amazon: Σε απεργία κατεβαίνουν μέλη της εταιρείας στην ... - Συμπαραστεκόμαστε στους αγώνες των υγειονομικών, δεν αρκούν τα χειροκροτήματα και οι έπαινοι.

Απεργία Υγειονομικών : Amazon: Σε απεργία κατεβαίνουν μέλη της εταιρείας στην ... - Συμπαραστεκόμαστε στους αγώνες των υγειονομικών, δεν αρκούν τα χειροκροτήματα και οι έπαινοι.. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδος (οενγε) στις 24 σεπτεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο. Απευθύνουμε κάλεσμα στους καλούντες σε απεργία να μην παρεμποδίσουν με οποιονδήποτε τρόπο την κρίσιμη αυτή. .(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της. Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα). Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics).

Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδος (οενγε) στις 24 σεπτεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο. Πώς θα κινηθούν την τετάρτη τα μμμ. Απευθύνουμε κάλεσμα στους καλούντες σε απεργία να μην παρεμποδίσουν με οποιονδήποτε τρόπο την κρίσιμη αυτή. The post 24ωρη απεργία υγειονομικών για στήριξη των νοσοκομείων appeared first on fimotro.

Απεργία ΑΔΕΔΥ-ΕΚΑ: Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΕ - Τι θα ...
Απεργία ΑΔΕΔΥ-ΕΚΑ: Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΕ - Τι θα ... from vrilissiapress.gr
Ανάλογη απόφαση για τις 7/10 έχει λάβει και η αδεδυ στην οποία η ποεδην είναι μέλος. Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς προκειμένου… Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδος (οενγε) στις 24 σεπτεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο. Παρέμβαση της ποεδην για την ένταξη των υγειονομικών στα βαε και την συνέχιση χορήγησης του επιδόματος ανθυγιεινής. .(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της. Πώς θα κινηθούν την τετάρτη τα μμμ. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Μέχρι τη λήξη του ωραρίου, καθώς και 24ωρη απεργία την παρασκευή 10 ιουνίου και.

Πώς θα κινηθούν την τετάρτη τα μμμ.

Τα αιτήματα της αυριανής 24ώρης πανελλαδικής απεργίας των υγειονομικών, όπως τα διατυπώνει η η ένωση γιατρών εσυ χανίων είναι Αναβλήθηκε λόγω καιρού, για την επόμενη τρίτη 23 φεβρουαρίου, στις 10.00. «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Πώς θα κινηθούν την τετάρτη τα μμμ. Ανάλογη απόφαση για τις 7/10 έχει λάβει και η αδεδυ στην οποία η ποεδην είναι μέλος. Απεργία και συγκέντρωση έξω από τα νοσοκομεία παίδων στις 10 οκτωβρίου. Αθηνα, 18 ιουλη διαδηλωνουμε εναντια στα 17 μαη: Ο χαιρετισμός του χρίστου αργύρη, γιατρού στο γνα γεννηματάς, εκ μέρους του συντονιστικού νοσοκομείων και της ανταρσυα. Μέχρι τη λήξη του ωραρίου, καθώς και 24ωρη απεργία την παρασκευή 10 ιουνίου και. Οι υγειονομικοί των νοσοκομείων και των κ.υ που βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην. Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι η ψήφιση του. Απευθύνουμε κάλεσμα στους καλούντες σε απεργία να μην παρεμποδίσουν με οποιονδήποτε τρόπο την κρίσιμη αυτή. Посмотрите твиты по теме «#απεργια» в твиттере.

Παρέμβαση της ποεδην για την ένταξη των υγειονομικών στα βαε και την συνέχιση χορήγησης του επιδόματος ανθυγιεινής. Απεργια υγειονομικων 23/02/2021 #covid_19gr #οενγε #απεργια #lockdown pic.twitter.com/hhy7r0q7gh. The post 24ωρη απεργία υγειονομικών για στήριξη των νοσοκομείων appeared first on fimotro. Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα). Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός!

Κορωνοϊός: Απεργία πείνας εργαζόμενου στο νοσοκομείο ...
Κορωνοϊός: Απεργία πείνας εργαζόμενου στο νοσοκομείο ... from cdn.cnngreece.gr
Μέχρι τη λήξη του ωραρίου, καθώς και 24ωρη απεργία την παρασκευή 10 ιουνίου και. Οι υγειονομικοί των νοσοκομείων και των κ.υ που βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην. Στην αλεξανδρούπολη, απεργιακή κινητοποίηση στις 10:30 π.μ. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδος (οενγε) στις 24 σεπτεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο. Απεργία και συγκέντρωση έξω από τα νοσοκομεία παίδων στις 10 οκτωβρίου. Ο χαιρετισμός του χρίστου αργύρη, γιατρού στο γνα γεννηματάς, εκ μέρους του συντονιστικού νοσοκομείων και της ανταρσυα. Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.

Απεργία και συγκέντρωση έξω από τα νοσοκομεία παίδων στις 10 οκτωβρίου.

Μέχρι τη λήξη του ωραρίου, καθώς και 24ωρη απεργία την παρασκευή 10 ιουνίου και. Αθηνα, 18 ιουλη διαδηλωνουμε εναντια στα 17 μαη: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδος (οενγε) στις 24 σεπτεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο. Ο χαιρετισμός του χρίστου αργύρη, γιατρού στο γνα γεννηματάς, εκ μέρους του συντονιστικού νοσοκομείων και της ανταρσυα. Με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία των υγειονομικών στις 8 ιούνη, μέλη των δσ των συλλόγων μας είχαν συνάντηση με το προσωπικό του κέντρου υγείας βάμου. Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι η ψήφιση του. Συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου καρδίτσας, στo πλαίσιo της απεργίας των υγειονομικών πραγματοποιήθηκε το πρωί της τετάρτης (27/11), με την συμμετοχή εκπροσώπων και άλλων φορέων. Ανάλογη απόφαση για τις 7/10 έχει λάβει και η αδεδυ στην οποία η ποεδην είναι μέλος. Οι υγειονομικοί των νοσοκομείων και των κ.υ που βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην. Στεκόμαστε στο πλάι των υγειονομικών που σήμερα απεργούν για να μη γίνει καμιά απόλυση, για να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι, για προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού. The post 24ωρη απεργία υγειονομικών για στήριξη των νοσοκομείων appeared first on fimotro. Κοκκινη πρωτομαγια με την εργατια μπροστα! Απεργία και συγκέντρωση έξω από τα νοσοκομεία παίδων στις 10 οκτωβρίου.

.(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Απεργια υγειονομικων 23/02/2021 #covid_19gr #οενγε #απεργια #lockdown pic.twitter.com/hhy7r0q7gh. Посмотрите твиты по теме «#απεργια» в твиттере.

Καταρρέει το ΕΣΥ στον απόηχο των χειροκροτημάτων - ΤΑ ΝΕΑ
Καταρρέει το ΕΣΥ στον απόηχο των χειροκροτημάτων - ΤΑ ΝΕΑ from www.tanea.gr
Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδος (οενγε) στις 24 σεπτεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς. Ανάλογη απόφαση για τις 7/10 έχει λάβει και η αδεδυ στην οποία η ποεδην είναι μέλος. Παρέμβαση της ποεδην για την ένταξη των υγειονομικών στα βαε και την συνέχιση χορήγησης του επιδόματος ανθυγιεινής. Αναβλήθηκε λόγω καιρού, για την επόμενη τρίτη 23 φεβρουαρίου, στις 10.00. Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς προκειμένου… Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Ο χαιρετισμός του χρίστου αργύρη, γιατρού στο γνα γεννηματάς, εκ μέρους του συντονιστικού νοσοκομείων και της ανταρσυα.

Παρέμβαση της ποεδην για την ένταξη των υγειονομικών στα βαε και την συνέχιση χορήγησης του επιδόματος ανθυγιεινής.

Μέχρι τη λήξη του ωραρίου, καθώς και 24ωρη απεργία την παρασκευή 10 ιουνίου και. Ο χαιρετισμός του χρίστου αργύρη, γιατρού στο γνα γεννηματάς, εκ μέρους του συντονιστικού νοσοκομείων και της ανταρσυα. Απεργια υγειονομικων 23/02/2021 #covid_19gr #οενγε #απεργια #lockdown pic.twitter.com/hhy7r0q7gh. Στην αλεξανδρούπολη, απεργιακή κινητοποίηση στις 10:30 π.μ. Αθηνα, 18 ιουλη διαδηλωνουμε εναντια στα 17 μαη: Η απεργία είναι όπλο στα χέρια μας, αν έχει απεργούς, αν έχει τη μαζική στήριξη όλων των 3.ένταξη των υγειονομικών στα βαε! Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα). Κοκκινη πρωτομαγια με την εργατια μπροστα! «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Οι υγειονομικοί των νοσοκομείων και των κ.υ που βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην. Αναβλήθηκε λόγω καιρού, για την επόμενη τρίτη 23 φεβρουαρίου, στις 10.00. Τα αιτήματα της αυριανής 24ώρης πανελλαδικής απεργίας των υγειονομικών, όπως τα διατυπώνει η η ένωση γιατρών εσυ χανίων είναι Απευθύνουμε κάλεσμα στους καλούντες σε απεργία να μην παρεμποδίσουν με οποιονδήποτε τρόπο την κρίσιμη αυτή.

Στην αλεξανδρούπολη, απεργιακή κινητοποίηση στις 10:30 πμ απεργία. Η απεργία είναι όπλο στα χέρια μας, αν έχει απεργούς, αν έχει τη μαζική στήριξη όλων των 3.ένταξη των υγειονομικών στα βαε!

Posting Komentar

0 Komentar